FNV: Medewerkers publieke omroepen kunnen wensen cao doorgeven

Eind september starten de onderhandelingen voor de nieuwe cao voor medewerkers van de regionale en landelijke publieke omroepen. De vakbond onderhandelt namens haar leden, maar ook medewerkers die niet lid zijn van de FNV kunnen input geven. 

Andrée Ruiters, bestuurder FNV Media & Cultuur: ‘Dit is een belangrijk moment waarop medewerkers hun stem kunnen laten horen. Natuurlijk horen we graag wat er beter kan, maar we vinden het ook belangrijk om te weten waar de medewerkers tevreden over zijn.’

Peiling
De vakbond is een peiling gestart onder omroepmedewerkers die nog tot en met zondag 19 september ingevuld kan worden. De huidige cao loopt af op 31 december 2021.

De cao omroeppersoneel geldt voor 4.900 medewerkers, waarvan 3.600 voor de landelijke publieke omroepen en 1.300 voor de regionale omroepen. 


De peiling is te vinden op: www.fnvpanel.nl/caopo

1 Comment

  1. Ik lees net in AD dat er minder kijkers naar npo kijken. Mijn tip voor de medewerkers: vraag een budget voor omscholing.
    Ik zie uiteindelijk minder subsidie naar de npo gaan.
    O ja in Zuid Korea hebben ze al via kunstmatige intelligentie gemaakte nieuwslezers. Zal nog om meer terreinen op tv daar gebeuren. Komt het ook naar Nederland? Nu misschien niet maar ontwikkelingen gaan snel. O ja het levert ook kostenbesparing op

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*