Filmfestival SCENECS zet mediastad in het licht

Op verschillende plaatsen in het centrum van Hilversum heeft de organisatie van filmfestival SCENECS grote schijnwerpers geplaatst. Deels ter aankondiging van het festival, dat vrijdagavond 15 april van start gaat, deels om de hoofdstad van de Nederlandse film- en mediaindustrie in het zonnetje te zetten.

Het is de tiende editie van SCENECS en de eerste met Hilversum als centrum van de festivalprogrammering. Met de schijnwerpers wil de organisatie de mediastad zichtbaar maken en allure geven.

“Schijnwerpers passen bij thema’s als Hollywood, film en rode lopers, en dus ook bij Hilversum. De mediastad is tenslotte de hoofdstad van de Nederlandse film- en mediaindustrie.”, aldus de SCENECS- organisatie

SCENECS viert dit jaar haar tiende editie. Tijdens het festival, dat van vrijdag 15 tot en met vrijdag 22 april loopt, worden op verschillende locaties in Hilversum en Amersfoort verscheidene activiteiten georganiseerd naast de dagelijkse vertoning van een breed aanbod aan films en documentaires van beginnende filmmakers. Meer informatie is hier te vinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*