Filemon Wesselink op De Perstribune van MAX

Hilversum, 14 januari – Zondag 16 januari zijn televisiemaker Filemon Wesselink en voormalig kunstschaatser Sjoukje Dijkstra te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Filemon Wesselink, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, is vooral bekend als maker van tv-programma’s als Spuiten en SlikkenDe Wereld van Filemon en Ik heb iemand gedood. Daarnaast zet hij zich in voor de ontwikkelingsgelegenheid Digibende, waarmee hij jongeren helpt die aansluiting missen op school of werk. Binnenkort opent, mede door inspanningen van Wesselink, een vierde vestiging van Digibende.

Voormalig kunstschaatser Sjoukje Dijkstra, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, viert eind deze maand haar tachtigste verjaardag. In De Perstribunekijken we terug op haar legendarische sportieve prestaties: zilver op de Spelen van 1960 en goud op de Spelen van 1964. Ook kijken we vooruit naar de aanstaande Winterspelen van Peking. Voor het eerst in lange tijd doet Nederland mee aan het kunstrijden, met het jonge talent Lindsay van Zundert.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*