Ferry Maat terug op de landelijke radio

Ferry Maat keert terug bij een landelijk radiostation, dit keer Paradise FM op het eiland Curacao. Daar gaat hij vanaf aanstaande donderdagavond weer de SoulShow presenteren, op het tijdstip waarop het programma jarenlang te horen was: van 19 tot 21u.

Sinds mei vorig jaar is ook Patrick Kicken bij de zender te horen op die tijd op vrijdagavond met Kicken’s HipHopHits en het station Paradise FM breidde vorige maand haar programmering al uit met MasterMixer Ben Liebrand op zaterdagavond, vanaf 20u.

De Soulshow was de afgelopen decennia te horen op Radio Noordzee, TROS Hilversum 3, Radio 10, Radio 538, Arrow Jazz en Radio Veronica. In 2006 kreeg Ferry Maat een Gouden Harp ‘oeuvreprijs’, een jaar later kreeg hij de Marconi-oeuvreprijs, de belangrijkste prijs in radioland. In 2008 werd Maat Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Maat (74), woonachtig op Bonaire, hoopt naast deze radioshow binnenkort ook weer zijn kunsten als deejay te vertonen op het eiland tijdens live Soulshow parties.

5 Comments

  1. Zal Erik nu wel begrijpen dat dit programma op Donderdag avond hoort en niet op Zondag avond ? Ja, toen de legendarische Ferry maat tegen spreken……nou nou. Ook al ben je zelf ook legendarisch dat je daar het lef voor had.

    • Ferry zei altijd dat de Soul Show voor het weekend hoort, niet na het weekend.
      Donderdag zat hij altijd prima op het tijdstip dat de grote steden koopavond hadden. Stond haast overal de Soul Show aan….
      Donderdag werd het bij de TROS omdat de TROS op donderdag de hele dag uitzond op Hilversum 3 / Radio 3.

1 Trackback / Pingback

  1. Ferry Maat terug op de landelijke radio – Spreekbuis – News

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*