FD lanceert weekendpodcast ‘De week voorbij’

‘De week voorbij’ is de nieuwe weekendpodcast van het FD. De host Elfanie toe Laer bespreekt in een half uurtje met collega-journalisten en experts de achtergronden van het nieuws.

Zij zoomen in op maatschappelijke ontwikkelingen, en innovatieve ideeën.

FD meldt: ‘Daarbij gaan we voorbij aan de ophef en relletjes van de afgelopen week en bieden we context bij wat er in de wereld van het FD gebeurt.’

2 Comments

 1. Er zijn naar mijn bescheiden mening nog veel te weinig podcasts. Laat iedereen die zich belangrijk vind een podcast maken. Dan kunnen BN’ers zijn maar ook specialisten en iedereen die een mening heeft.
  Dat lijkt mij heerlijk, dat iedereen in Nederland stoom kan afblazen, een soort Twitter maar dan veel beter. Omdat je er dan niet constant lastig gevallen mee wordt maar bewust opzoek moet gaan naar die “meningen.”

  Voordat mensen hier op gaan reageren met dat ik een podcast moet beginnen en niet zoveel moet zeuren op De Spreekbuis. Dat heb ik al een tijdje, PodcastGemist.

 2. Update
  Er zijn naar mijn bescheiden mening nog veel te weinig podcasts. Laat iedereen die zich belangrijk vindt een podcast maken. Dat kunnen BN’ers zijn maar ook specialisten en iedereen die een mening heeft daar de hele dag mee bezig zijn.
  Dat lijkt mij heerlijk, dat iedereen in Nederland stoom kan afblazen, een soort Twitter 2.0 maar dan veel beter. Omdat je er dan niet constant lastig gevallen mee wordt maar bewust opzoek moet gaan naar die “meningen.”

  Voordat mensen hier op gaan reageren met dat ik een podcast moet beginnen en niet zoveel moet zeuren op De Spreekbuis. Dat heb ik al een tijdje, PodcastGemist.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*