Familie Van der Goot te gast op De Perstribune

Zondag 31 mei zijn Wilco Kelderman en de voltallige mediafamilie Van der Goot te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Het mediagezin Van der Goot bestaat uit vader Leo (oud-dj en omroepbestuurder), zoon Jelte (dj-sidekick op Radio 538) en zoon Wytse (voetbalcommentator bij onder meer Veronica). De jongens werden op jonge leeftijd al meegenomen naar het Media Park, voor bezoekjes aan de set van Klokhuis en Sesamstraat. Spil van het gezin is moeder, en voormalig doktersassistente, José. De vier ‘Van der Gootjes’ schuiven aan in het eerste uur van De Perstribune, tussen 12.00 en 13.00 uur.

Wilco Kelderman, de sportgast in het tweede uur, is een van de beste ronderenners van Nederland. De kopman van de Sunweb-ploeg had dit jaar zijn zinnen gezet op de Giro d’Italia, maar de coronacrisis gooide zijn sportagenda in de war. Nu overweegt Kelderman om dit najaar naast de Giro ook de Tour te rijden – áls de wedstrijden dit jaar doorgaan.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. 

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*