Fabienne de Vries terug met ‘Toute Fabienne’

Na 25 jaar keert Fabienne de Vries terug met haar populaire programma ‘Toute Fabienne’. Dit keer niet op TV, maar op het nieuwe online radiostation GoodLIFE Radio. Dat maakte Fabienne de Vries gisterenmiddag zelf bekend in de feestelijke openingsuitzending van de nieuwe lifestylezender

Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienneop TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie. 

“Ik vind het superleuk om na zo’n lange tijd weer terug te zijn met Toute Fabienne. Ook wel een beetje spannend trouwens. Toute Fabienne op TMF was echt mijn kindje, waar ik volledig mijn ei in kwijt kon. Muziek en entertainment, dat is waar mijn passie ligt. Uiteraard zullen we in de radioversie van Toute Fabienne ook weer de link leggen naar muziek uit de jaren 90. En ik hoop ook weer, net als toen, weer veel reacties, verzoekjes en post te krijgen van, in dit geval, luisteraars. De fax en briefkaarten hebben we nu alleen ingeruild voor socials, waar volop interactie mogelijkheden zijn. Met de Toute Fabienne van nu hoop ik ook een fijne plek te creëren waar artiesten naar hartenlust hun muziek- en theaterprogramma’skunnen promoten”.  

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je vanaf 29 oktober elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

GoodLIFE Radio biedt luisteraars dagelijks inspiratie om het leven beter en completer te maken. Het station brengt 24/7 lekkere muziek,updates, reportages en verschillende themaprogramma’s. 

Thema’s die op de nieuwe lifestylezender een centrale rol krijgen zijn o.a. gezondheid, koken, wonen, persoonlijke ontwikkeling, hobby, muziek, entertainment, showbizz en reizen. Maar ook liefde, relaties en seks. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*