Eurosport verhuist mediaproductie naar Hilversum

De productionele tak van sportzender Eurosport is vandaag verhuisd van het Olympisch Stadion in Amsterdam naar NEP op het Mediapark in Hilversum.

Volgens Eurosport is NEP de beste partner voor een verbeterde productie voor haar kanalen in de Benelux.

Gijs Poortman (Eurosport): “We zijn volop in beweging. En om ons de komende jaren nog meer te kunnen profileren als toonaangevende sportzender, is deze samenwerking een logische volgende stap. Met haar uitgebreide expertise op het gebied van innovatie en sportproductie, sluit NEP perfect aan op onze wensen en ambities en zijn we nu, als zendergroep, uitstekend voorbereid op toekomstige ontwikkelingen.”

Karel van der Flier(NEP The Netherlands): “De keuze voor ons is het begin van een intensieve samenwerking op meerdere gebieden. We staan samen enorm sterk, zeker nu we onze krachten bundelen – ook met het oog op innovatieve, nieuwe manieren om content bij de consument thuis te brengen. Met deze samenwerking versnelt Eurosport haar strategie om content uit te breiden en nog meer kijkers te boeien, over meerdere devices en kanalen – en met exclusieve en premium sportcontent.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*