Erik van Muiswinkel in TV Monument

In TV Monument blikt Han Peekel terug op de carrières van grote televisiepersoonlijkheden. Op zaterdag 18 januari om 17.05 uur bij MAX op NPO 1 staat Erik van Muiswinkel centraal.

Een perfecte imitatie van een bekende Nederlander is een nieuwe vorm van satire die zich de afgelopen 20 jaar tot grote hoogte heeft ontwikkeld. Cabaretier Erik Muiswinkel was één van de eersten die op natuurgetrouwe wijze onder meer voetballers en bekende politici imiteerde. 

Tv-chroniqueur Han Peekel blikt in deze uitzending van TV Monument terug met Erik van Muiswinkel op zijn leven en carrière. Van Muiswinkel vertelt over hoe hij de kunst van het imiteren meester is, zijn jeugd en familie, zijn verleden als acteur bij televisieprogramma’s rondom Sinterklaas en natuurlijk zijn verdere carrière; zowel op tv als in het theater.

Over TV Monument
In TV Monument blikt tv-chroniqueur Han Peekel terug op de carrières van grote televisiepersoonlijkheden; zoals regisseurs, cabaretiers en artiesten. In eerdere afleveringen stonden Tineke de Nooij en Simone Kleinsma centraal.

TV Monument: Erik van Muiswinkel
Zaterdag 18 januari
Om 17.05 uur op NPO 1
MAXVandaag.nl 

1 Comment

  1. Jammer dat TV Monument vaak zo onvolledig en niet alles aanbod komt in de toch 50 minuten dat het programma duurt. Deze keer met sprong van hak op de tak en ging overal maar heel kort op in. Ook de fragmenten waren kort. Toen het ging over waarom hij is gestopt met het spelen van de Hoofdpiet werd dit ook ineens afgekapt. Ik had wel graag eens een keer echt zijn verhaal willen horen en wat zijn gevoel was bij die laatste intochten. Hij begon er over maar ineens ging Han Pekel door op een ander onderwerp.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*