Erik de Zwart werkt aan comeback van The Music Factory

Na zijn online treinplatform 24Trains.tv, wil De Zwart wil een online platform maken met daarop Top 40-muziek, TMF en 192TV zal daar ook onderdeel van zijn. 

De Zwart meldt: ‘Het is een clippakket dat je online kunt bekijken met alle muziek die je je maar kunt herinneren.’
Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat TMF werd gelanceerd.

3 Comments

 1. TMF was wel meer dat alleen wat oude clips. Die zijn er elders genoeg te vinden. Het zou terug kunnen komen maar dan zal er wel een en ander aan het format moeten veranderen. Misschien ook met wat series, veel Live interactieve talk tv, veel muziek en afgewisseld met jongeren programma’s, een groot eigen online platvorm, YouTube, Social media, Spotify, Juke en het land in.

  Als Talpa nou SBS6 omdoopt in Veronica, een zender voor de hele familie maar wel jong, snel en wild. Zoals de omroep in de jaren 80/90 was. Ook de radiozender Veronica helemaal zo inrichten en hier een grote brede zender van maken.

  Op het huidige tv kanaal van NET5, TMF terug laten keren. Zoals hierboven beschreven. Helemaal gericht op jongen en weer verbonden met 538.

  Op het huidige tv kanaal van Veronica, overdag Disney XD en s’avonds een nieuw merk gericht op mannen. Beter nog een eigen merk voor kinderen lanceren en proberen te stoppen met het delen van het kanaal met Disney. Of de samenwerking juist vergroten. Zij meer te zien op de Talpa zenders en andersom op Disney+

  Op SBS9 een classiczender lanceren (TV10) met series, films en programma’s uit de jaren 70/80 en 90. Hier Radio 10 aan verbinden. Proberen om de zender wat naar voren te halen. Bijvoorbeeld op 10. Hier een grote actie aan verbinden.

  Zo heb je de verschillende radio en tv zenders van Talpa aan elkaar gekoppeld en is er meer duidelijkheid bij de kijker door de eenheid. Daarnaast heeft Talpa ook nog online LindaTV en SKY radio. Deze kunnen ik dit scenario blijven zoals ze zijn.

  Helemaal afscheidnemen van de namen SBS en NET. Hier kleeft een te negatief imago aan. Zolang Talpa deze merken blijft hanteren gaat het nooit wat worden.

 2. TMF versus Talpa da gaat niet gebeuren vermoed ik gezien de persoonlijke geschiedenis van de zwart en de mol
  TMF zal weliswaar gaan samenwerken met een sterke partner en hopelijk ook een (nieuw) radiostation hieraan koppelen.

  Wat roering brengen is wel eens goed voor tv en radioland.
  Momenteel zijn er nog maar een paar die het grote juk van omroepland zijn.

  • @Leonard Ja ik weet van de slechte relatie tussen de Zwart en de Mol. Toch moet het ongeveer zoals ik hierboven omschrijf anders is het gedoemd te mislukken en gaat het niet werken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*