Erik de Zwart: ‘Tineke is mijn radiomoeder’

Zaterdagmiddag was Erik de Zwart presenteerde voor op de landelijke radio. Op NPO Radio 5 is hij vanaf nu wekelijks te horen in de Tinekeshow (Omroep MAX). 

Tineke was ook nog even in de uitzending en meldde dat ze zeer blij en trots is dat Erik de Zwart haar vervangt. Ze hoopt dat het niet tijdelijk is, maar dat hij een vast onderdeel gaat worden van het Omroep MAX team. Erik de Zwart: ‘Niets is zo permanent als een tijdelijk bij de overheid.’

Tineke en Erik kennen elkaar al al sinds 1980 toen hij in dienst kwam bij Veronica. Erik de Zwart: ‘Lex Harding is mijn radiovader en Tineke is mijn radiomoeder.’ 

Tineke de Nooij heeft eind oktober besloten om te stoppen met radiomaken. Ze wilde meer gaan reizen en van haar vrije tijd genieten. Daarom presenteert Erik de Zwart per 4 december a.s. haar show. Hij neemt het stokje over van Manuëla Kemp, die in november de honneurs waarnam. Op zaterdag 29 januari neemt Tineke met een extra lange feestelijke uitzending afscheid, meer details volgen.


(audio) De 1e minuut van Erik de Zwart

3 Comments

  1. Uitstekende radiomaker. Als tiener in mijn top 40 tijd luisterde ik graag naar hem en de James Bond muziek van The Living Daylights op de achtergrond maakte het helemaal af.

  2. Goeie programmamaker , prettige stem en gewoon ’n aardige gozer,,,,maar om nu Harding en de Nooij jouw ouders te noemen gaat wel erg ver !!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*