Eric Beekes overleden

De Nederlandse acteur en zanger Eric Beekes is overleden op 75-jarige leeftijd. Hij stierf in een hospice in Amsterdam, zo heeft zijn goede vriend Ben Holthuis bekendgemaakt.

Beekes werd geboren op 15 mei 1949 in Soerabaja, Nederlands-Indië. Hij begon zijn carrière in de jaren ’70 en werd bekend door zijn veelzijdige talenten als acteur en zanger. Hij was een bekend gezicht in zowel televisieseries als theaterproducties. Een van zijn meest memorabele rollen was in de populaire Nederlandse soap “Goede Tijden, Slechte Tijden”.

Naast zijn werk in de televisie en film, was Beekes ook een geliefde persoonlijkheid in het theater. Hij werkte samen met tal van grote namen en was betrokken bij diverse producties die door het hele land toerden. Zijn passie voor het vak en zijn toewijding aan zijn werk maakten hem een gerespecteerde figuur in de Nederlandse entertainmentindustrie.

Het nieuws van zijn overlijden heeft een golf van verdriet teweeggebracht bij vrienden, collega’s en fans. Velen herinneren hem als een warm en getalenteerd persoon die een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten in de wereld van theater en televisie.

Een herdenkingsdienst voor Eric Beekes zal later deze maand plaatsvinden. Details hierover zullen binnenkort bekendgemaakt worden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*