Eindfeest 192 Museum uitverkocht

Enkele maanden geleden werd bekend dat het 192 Museum op 31 augustus 2019 haar deuren gaat sluiten. Op deze dag is het ook precies 45 jaar geleden dat zendschip Veronica uit de lucht moest. Het eindfeest is reeds geheel uitverkocht.

Op de laatste dag van het museum is er een speciaal feestprogramma, waar vele artiesten en (oud) dj’s komen. Tijdens het evenement is er ook uitzending vanuit het Museum, waarbij gasten en oud medewerkers vertellen over hun ervaringen van die bewuste 31e augustus 1974.

The Clarks treden op en begeleiden ook nog Katie Kissoon, Don Fardon, George Baker, Rudy Bennett en vele andere artiesten. Ondanks de sluiting van het museum blijft de radiozender 192radio en 192TV wel in de lucht.

3 Comments

  1. Jammer. Maar ik was toch verhinderd. Ik heb een heel leuk, lief hondje thuis, dat bijna geen uur zonder mij kan (en omgekeerd eigenlijk idem dito!). Ik heb tevens geen logeeradres voor hem, als ik dat al zou willen. Ik volg het wel via de beschikbare media. Dan zit ik er waarschijnlijk nog gerieflijker bij ook….

  2. Het feest is niet uitverkocht. Dit stond een tijd lang per abuis op de website.
    Ga naar http://www.192tv.tv en klik op “Koop een kaartje”. Daarna de datum 31 augustus 2019 selecteren en een tientje betalen. Dan zie ik je wellicht op 31 augustus in Nijkerk!

    groet,
    Rink

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*