Eerste RTL-verkiezingsdebat op 5 november

Het eerste verkiezingsdebat van RTL op 5 november wordt gevoerd door drie deelnemers: Dilan Yeşilgöz (VVD), Pieter Omtzigt (NSC) en Frans Timmermans (GroenLinks-PvdA), uitgenodigd naar aanleiding van recente peilingen. Het debat vindt plaats om 21.30 uur in debatcentrum Felix Meritis in Amsterdam, gemodereerd door Daphne Lammers en Fons Lambie. Ze debatteren over diverse thema’s zoals klimaat en migratie. Op 12 november volgt een tweede debat met een breder panel van lijsttrekkers, bedoeld om kiezers en lijsttrekkers met elkaar in gesprek te laten gaan.

7 Comments

 1. Als alleen deze 3 komen dan is dit debat totaal niet relevant. Daarbij zit het RTL publiek daar helemaal niet op te wachten.

 2. een debat met 3 gelijkopiniërende partijen?
  Gaan we dan een discussie zien over wel/niet kernenergie? Of de grens op 50k of op 60k immigranten moet liggen? Of minimumloon naar 15,- moet of 18,-? Of dat Israel gesteund moet of de Palestijnen of dat Oekraine nog wat miljarden moet krijgen, maar de ander een tonnetje minder? Of dat de een zich nog net iets eurofieler kan presenteren dan de ander?

  Wat een flauwekul om hier naar te gaan kijken, echt zonde van de tijd

 3. Elk debat waar Geert Wilders niet aan deelneemt is zinloos om naar te kijken! Ik zie liever een 1 op 1 debat tussen Geert Wilders en Frans Timmermans over maar 1 onderwerp:

  Ontspoorde immigratie!

  • en dan weet je de antwoorden al. geert vindt alles klote, frans niet. ze willen niet met elkaar regeren dus hun verschil maakt niets uit.

   uiteindelijk krijg je weer vvd

 4. Weer die semi-nieuwe huisstijl bij dit bericht. Beetje oud, beetje nieuw. Dan toch liever de huisstijl van RTL Aktuell in het geheel. Ik ben benieuwd wanneer de vernieuwing op tv te zien is.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*