Eddy Keur op De Perstribune

Zondag 28 maart zijn radiopresentator Eddy Keur en voetbaltrainer John Stegeman te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, te beluisteren tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 1.

Eddy Keur, de mediagast in het eerste uur, van 12.00 tot 13.00 uur, is radio- en tv-presentator. Deze week werd bekend dat Keur collega-dj Ruud de Wild tijdelijk gaat vervangen op NPO Radio 2, nadat De Wild openbaar maakte dat hij aan darmkanker lijdt. Daarnaast is Keur dj bij NH Radio en was hij eerder dj bij onder meer Radio 3, Radio 10 en 538. Voorheen presenteerde hij ook tv-programma’s als Dat Verzin Je Niet! en was hij te horen als voice-over bij Cash & Carlo.

John Stegeman, de sportgast in het tweede uur, van 13.00 tot 14.00 uur, werd vorige maand vanwege tegenvallende resultaten ontslagen als trainer van PEC Zwolle. Stegeman was bijna twee jaar coach van de club. Daarvoor was hij trainer bij Go Ahead en Heracles, twee clubs waarvoor Stegeman vroeger ook voetbalde.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
https://www.maxvandaag.nl/ 

1 Comment

  1. Ik heb niet geluisterd naar Eddy, hij vertelt altijd hetzelfde bekeringsverhaal met altijd precies dezelfde woorden, met dezelfde ‘grapjes’ en altijd dat slachtofferschap uitventen, het zijn altijd anderen geweest en niet Eddy zelf die een asshole van hem maakten, maar hij is nog steeds die asshole. alleen weet hij zijn koude harteloosheid nu goed te verbergen. Hoewel?

    Zo had hij dinsdag op de eerste dag van zijn invalbeurt voor De Wild een gesprekje met NOS politiek-verslaggever Xander van der Wulp. Eddy is zo empathisch na zijn persoonlijkheids-metamorfose geworden dat ie gelijk heel amicaal aan Xander vraagt wat zijn relatiestatus is. Xander gaat er vrijelijk op in en vertelt dat hij al twee jaar een vriendin heeft. Leuk, vindt Eddy, dat zijn de persoonlijke dingen die hij en de luisteraars willen horen, zegt ie. Maar nog geen twee minuten later lijkt Eddy de vampier alles al weer vergeten in zijn conversatie met Xander en vraagt: ‘Ben je getrouwd Xander?’ Zo is Eddy.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*