Domien Verschuuren nieuwe presentator Top 40

Vanaf januari is de Nederlandse Top 40 bij Qmusic te horen en niemand minder dan dj Domien Verschuuren gaat dé hitlijst der hitlijsten presenteren.

Domien treedt hiermee in de voetsporen van bekende dj’s als Lex Harding, Erik de Zwart, Wessel van Diepen en Jeroen Nieuwenhuize die de Top 40 eerder presenteerden. Hij verheugt zich dan ook op de komst van de lijst naar Qmusic: “Toen ik een klein half jaar geleden besloot de overstap te maken naar Qmusic had ik nog niet durven dromen dat ik ook deze prachtklus erbij zou krijgen. De Top 40 is veruit de bekendste en meest gevestigde hitlijst op de Nederlandse radio en ik ben heel trots dat ik deze wekelijks mag presenteren”, aldus Domien.

De Nederlandse Top 40 is sinds januari 1965 te horen op de radio. De eerste jaren was de lijst wekelijks te horen bij Radio Veronica en later op Radio 3. De afgelopen 25 jaar werd de Top 40 bij Radio 538 uitgezonden. Een populair onderdeel is de Alarmschijf, die ook naar Qmusic verhuist. De Top 40 is als hitlijst zo gevestigd dat ‘Top 40’ een muziekgenre op zich is geworden. Op 1 januari trapt Qmusic af met het Top 40-jaaroverzicht.

Zie video met Domien
Bron: Top40.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*