Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ring Jeugd 2023

Welke jeugdprogramma’s kregen dit jaar de meeste stemmen bij de Gouden Televizier-Ring Verkiezing voor de Televizier-Ring Jeugd? Tijd om de drie genomineerden bekend te maken!

De genomineerden

Op alfabetische volgorde zijn dit de drie genomineerden:

  • H3L (Videoland)
  • Steven & Jamie Kazàn – Road to Vegas (AVROTROS)
  • Voor het Blok (AVROTROS)

H3L (Videoland)

Deze meeslepende dramaserie gooide hoge ogen bij de stemmers! De klas waarin altijd iets onverwachts gebeurt en waarin tieners drugs, seks, liefde, discriminatie, identiteit, vriendschap en jaloezie ontdekken hield de kijkers dit jaar aan de buis gekluisterd.

Steven & Jamie Kazàn – Road to Vegas (AVROTROS)

Waar de jeugd afgelopen jaar ook van heeft genoten is van goochelaar Steven Kazàn die zijn ultieme droom wilde realiseren: een grootse show in Las Vegas. Gelukkig hoefde hij dit niet alleen te doen, want zijn lieve vriendin Jamie stond tijdens dit avontuur aan zijn zijde. 

Voor het Blok (AVROTROS)

Tot slot werd er genoten van deze vrolijke en sportieve quiz onder leiding van Britt Dekker. Hierin gaan twee teams – bestaande uit twee bekende Nederlanders en twee kinderen – de strijd met elkaar aan voor een meedogenloze blokkenmuur. Spanning en sensatie alom!

Gouden Televizier-Ring Gala 2023

Welke van deze drie genomineerden uiteindelijk de Televizier-Ring Jeugd wint is te zien op donderdag 12 oktober 2023 tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op NPO 1.

Andere genomineerden

Ben je benieuwd naar de genomineerden van de andere categorieën? Die vind je op deze pagina!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*