Dit Was De Radio show #28

In show 28 van podcast-serie Dit Was De Radio van Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen veel aandacht voor het Songfestival. Ja, een groot tv-event, maar NPO Radio 2 noemde zich ook Dé  Songfestival zender, hoe werd dat dan op de radio gebracht? We luisteren naar de week uit AHOY en naar de avond zelf. Ook Daniël Dekker van Radio 5 komt daar -min of meer- vandaan. Het verslag van 3FM is dan weer alleen op Youtube te volgen. 

Nog meer muziek in deze aflevering, toch het hoofdingrediënt van de Nederlandse radio. NPO Radio 1 (huh?) pakte uit met de 80e verjaardag van Bob Dylan en Sublime met de 50e verjaardag van de LP What’s Going On van Marvin Gaye.

En wat te denken van 50 jaar Muzikale Fruitmand? De EO-klassieker met aangevraagde religieuze liederen is in die halve eeuw amper veranderd. We vragen huidige presentatrice Tjitske Volkerink hoe ze dat doet op NPO Radio 5? Plus fragmenten uit allerlei periodes Fruitmand.

PS En waarom gaat Harm allemaal gezangen en psalmen zingen?

Uiteraard ook Quickies met radionieuwtjes, bloopers met mislukte verbindingen en Syb’s audiohoekje is weer het vrolijke toetje

Deze en alle 158 andere afleveringen luister je in elke podcast app en hier

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*