Dit Was De Radio-podcast over Rick van Velthuysen, Blessings en ‘Gristenhonden’

De podcast over radio van Arjan Snijders, Ron Vergouwen en Harm Edens.

Met in aflevering 68:
• Het RadioRing-winnende ‘Blessings’ van Groot Nieuws Radio bestaat 10 jaar! Dat moet gevierd worden, met een radiomarathon. Hallelujah!
• Een verslaggever van onderzoeksprogramma Argos van NPO Radio 1 krijgt het verbaal aan de stok met terrorisme-expert en wetenschapper Beatrice de Graaf. Zij komt verhaal halen en neemt haar advocaat mee. Spannende radio!
• Ruud de Wild begroet op Radio 2 zijn luisteraar met ‘Hier zijn de gristenhonden van KRO-NCRV’ en nu gaat hij voor die omroep The Passion op tv aan elkaar praten. Hoe vreemd is dat?
• Daarover gesproken: wij gaan The Passion dit jaar volgen én bieden live audiodescriptie: een audiodescriptie van de NPO Radio 2-audiodescriptie! Via ons Youtube-kanaal (https://www.youtube.com/channel/UCiLjJC1Ak_GMadDsqz_57Cw/featured) kun je donderdag 14 april vanaf half negen luisteren naar een veel leukere versie van The Passion. De kruisiging was nog nooit zo leuk! Ben je erbij? Hou hiervoor ook onze socials in de gaten. In show 69 hoor je dan de leukste delen van deze audio vertelling van het paasverhaal!
• Hoe is het toch met Rick van Velthuysen? Zijn nachtshow op NPO Radio 2 verhuisde van 2.00-4.00 uur naar 0.00-3.00 uur. Brengt het Rick nieuwe inzichten? En hoe kan hij politieke ambities combineren met nachtelijke dj-werk? Rick vertelt het en deelt zijn verdere ambities!
• In het blooperblokje leren we onder andere hoe je in een bol moet praten én vallen er grove woorden bij een spel.
• Syb haalt een wolf door de mangel. En Stijn ‘De Stijn’ van Vliet van 3FM mag de laatste minuut vullen.
In de extra bonusshow voor ‘Vrienden van de show’ hebben we het over ‘De Overstapweken’ bij Radio Veronica (dissen ze de concurrent?) en vertelt Rick van Velthuysen aan wie hij een enorme hekel heeft. Ook hoor je hier dat zélfs ‘radiogod’ Wessel van Diepen wel eens een foutje maakt. 
Wordt ‘Vriend van de show’ (€2,50 per maand of €27,50 per jaar) om ons te steunen en de podcast voort te zetten. Dan krijg je élke week een kleine extra show met bloopers, ontsporende gesprekken, radiorecensies en méér vragen aan de gasten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*