Dit Was De Radio: leggen Wouter van der Goes en Arjan Snijders hun jarenlange fittie bij?


Elke dinsdag hoor je Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen in de podcast Dit Was De Radio met verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! Deze week proberen Arjan Snijders en Wouter van der Goes hun jarenlange fittie bij te leggen. Wat gebeurde er ook alweer? Wouter liet zich ooit wat ongenuanceerd uit over de RadioRing-verkiezing die Arjan organiseerde. Waarom maakte Wout zich zo boos en waarom trok Arjan zich dat zo aan? Komen deze twee heren hier ooit nog uit? Het hele gesprek met Wouter is ook te bekijken via het DWDR Youtube-kanaal.

De complete inhoud van aflevering 115:

 • De 1000e Mattie & Marieke: dat verdient een uitgebreide analyse de volgende keer. Hier alvast wat highlights uit die jubileumshow!
 • Mattie & Marieke vragen luisteraars om een Google Review over hun show te doen. Zou dat alleen positieve recensies opleveren?
 • Wederom tijd voor onze rubriek Kinderen op de radio. Dit keer bij Domien op Qmusic, in ‘verdubbel je salaris’. Nu dus: verdubbel je zakgeld!
 • NPO Radio 2- dj Evert Duipmans won vorig jaar het eerste (en tot nu toe enige) seizoen van de ‘Item Inspectie’. Hoe is het nu met zijn nachtshow Wildgroei? Nou, Evert bezingt het dassen-probleem in Nederland. Neerlandicus H. Edens luistert aandachtig mee.
 • Dan onze special guest: Wouter van der Goes! Natuurlijk onderhouden we hem over de verschillen tussen commerciële en publieke radio, zijn presentatie van The Passion audiodescriptie en zijn radiocarrière. Maar bovenal moet die jarenlange fittie met Arjan nu toch eindelijk eens de wereld uit.
 • In het Blooperblokje onder andere: Dennis Ruyer, Annemieke Schollaardt, Erik Dijkstra en de altijd zeer goedlachse Fidan Ekiz.
 • Syb doet het thema: seks! En: Beesten In het nieuws, mét geile vogels. Nooit meer zal je hetzelfde luisteren naar Natasja Gibbs.
 • Slotwoorden van de altijd in vorm zijnde Bas van Teylingen. (Die en passant de meest interessante gast in zijn podcast-reeks vergeet te vermelden, ene A Snijders…)


In de bonusshow: het jubileum van de week is de 250e Villa VdB met Jurgen van den Berg. Valt er wel wat te vieren? Emmely de Wilt vertelt over de lucht van Eva Jinek op het KRO-NCRV-toilet. Pardon? En de Veronica Ochtendshow doet een ‘DWDR-tje’: ze doen een onderzoek naar de concurrentie over hoe zij allemaal het lied ‘De Engelbewaarder’ hebben ontdekt (nadat zíj daar uiteraard mee zijn begonnen). Plus: bonusbloopers van onder andere Mattie Valk en Barend van Deelen. 

3 Comments

 1. Wouter en Domien in één podcast? Ik sla deze even over. Is er wel genoeg ruimte voor deze 2 ego’s in deze podcast.

  • niet te druk om maken. die hele podcast is het zelfde als de commentaren hier allemaal betweters waar verder niemand zich druk om maakt

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*