Dit Was De Radio in gesprek met FunX-dj Fernando Halman

Je vaste dosis verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! Deze week becommentariëren Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen de SLAM!-ochtendshow en ze bespreken hun collega Syb (won een prijs!) en FunX-dj Fernando Halman is te gast voor een goed gesprek!

De gehele inhoud van aflevering 85:

  • Onze eigenste Syb, ofwel ‘Senior Audiotechnicus’ Sybrand Verwer, krijgt de ‘Media Diamant’. Deze vakprijs voor helden achter de schermen (hoewel: Syb zit bij ons weliswaar achteraan, maar is zeer hoorbar…) werd aan hem toebedeeld in de radioshow van Jan Rietman op NPO Radio 5. Gelukkig maakt Syb daar zelf nog iets leuks van.
  • Martijn La Grouw is de ochtend-dj op SLAM! Hoog tijd om die show ens te checken. Maar dan moet Martijn er wel zijn natuurlijk!
  • Niek van der Bruggen laat op Radio 538 stiekem horen hoe ze daar denken over de leegloop van het dj-team richting 3FM.
  • En dan ‘our special guest’, Mister Good Vibes, ochtend-dj op FunX: Fernando Halman! Hij vertelt hoe hij door er juist niet bij te horen zichzelf kon zijn, hoewel hij soms nog steeds verbaasd is hoe hij en FunX in ‘Hilversum’ wordt genegeerd. Ondertussen doet FunX het online uitstekend, ontmoet Fernando wereldsterren en heeft hij een persoonlijke drive om te inspireren als geen ander! Een gesprek vol vette anekdotes! (En dan bekent hij ook nog een paar jaar terug zelf depressief geweest te zijn…)  
  • Verder een prijsvraag: DWDR geeft drie exemplaren weg van het ‘Complete Tunes Boek’ van Jelle en Benno, de mannen van het ‘Genootschap voor Radiojingles- En Tunes’. Wij ‘nerden’ af en toe flink, maar hier gaan ze een heel boek de diepte in. Raadt de zes radiotunes die Arjan laat horen en stuur de namen van de betreffende radioshows naar ditwasderadio@gmail.com (vóór 26 september) en je maakt kans op één van de drie exemplaren van deze radiobijbel!
  • In Ron’s blooperblokje maakt de reclame Roos Abelman én Jurgen van den Berg in de war. Verder leest Tim Klijn voor wie er vijf maanden geleden jarig waren en Winfried de Jong verzint een diersoort. 
  • Awardwinning Syb ‘Media Diamant’ Verwer heeft zijn bijdrage in de ochtend gemaakt Of toch de middag. Of avond toch? En op welke datum eigenlijk? Een prachtig mooie dag in ieder geval!
  • De slotwoorden zijn voor dj Femke van der Veen (bekend van KINK en Radio Veronica).

Meer bloopers ‘achter het muurtje’ in de wekelijkse bonusshow. Met deze week Bas van Werven en we horen wat Henk van Steeg van de EO uitspookt in de sauna! Plus: meer Fernando-verhalen die verder zijn ‘radiovriendenboekje’ invult en vertelt over de moeizame relatie met zijn vader. Harm herkent dit!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*