Dit Was De Radio #76: 3FM Bijltjesmaand, het Hillywoodtreintje en Coen&Sander

Arjan Snjjders, Harm Edens en Ron Vergouwen brengen in de Dit Was De Radio-podcast vaste dosis verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio!

Met in deze aflevering:

– ‘3FM Bijltjesmaand’: eerst voor Frank van der Lende & Eva Koreman. Hoe brachten zij het nieuws over het einde van hun middagshow?

– ‘3FM Bijltjesmaand’: ook voor Herman Hofman. Hij kan en wil zijn verdriet niet verbergen.

– Coen & Sander moeten weg uit de middag van Radio 538 (behalve de vrijdag). Maar zij maken een vlucht vooruit en krijgen andere programma’s.

– Mensen uit het Hillywood-treintje op het Mediapark komen onze studio bestormen. Harm probeert de mensen met media-ambities klaar te stomen voor later.

– Sander Lantinga is de negativiteit van Ruud de Wild over dat Coen & Sander zeven (!) jaar geleden ‘zijn’ 538-tijdslot overnamen he-le-maal zat!

– Sportverslaggever Gio Lippens lijkt ook z’n zendtijd kwijt te zijn. Hoe zit dat?

– Jaar-zoveel van het ‘mij/mei-grapje’ van Giel: hoelang blijven de media er nog in trappen?

– Marieke Elsinga maakt op Qmusic bekend dat ze zwanger is. Harms ‘Sociale Incontinentie Alarm’ gaat weer af.

– In ‘Arjan Is Boos’ teleurstelling/verbazing over het leegtrekken van 3FM en afschieten van 3voor12 Radio.

– In het Blooperblokje: nieuwe topografische inzichten, herrijzende popsterren en nieuwe manieren van uitspreken.

– Syb praat geen poep, maar geeft muzikale vaderdag-tips: ‘Alle 13 Papa’.

– Biem Buijs bestelt in zijn slotwoorden vast koffie bij Harm.

In de bonusshow: de tv-praatjes van Ongehoord Nederland zijn niet journalistiek genoemd door de OPN Ombudsman. Zouden ze wel ooit de radio halen? Doodzwijgen of kritisch volgen? Plus: Bonusbloopers met lelijke woorden en slechte verbindingen met verrassingen.

2 Comments

  1. Waardeloze podcast. Het geschreeuw van Harm Edens verpest ieder gesprek. Het is daardoor uit balans en hij vindt zichzelf leuker dan dat hij is. Niemand zit te wachten op dat constante getetter. Bovendien blijkt maar weer dag voor experts van de radio ze hun bronnen slecht op orde hebben en zaken als de intekening en beslissingen van de omroepen niet meenemen om maar een beetje als slap juice kanaal te acteren.

    Dankzij Harm luister ik dus niet meer. Walgelijke zelfingenomen man.

  2. Dit was mijn favoriete podcast (en ook de voorlopers) maar, ik ben gestopt met luisteren vanwege Harm Edens. Die met de week schreeuweriger word en overal doorheen tettert, probeert grappig te zijn maar is het vaak niet en wil anderen zijn denk beelden opleggen. Wat Harm doet en denkt is goed voor de wereld en de rest niet.

    Jammer want het was en kan echt een leuke podcast zijn.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*