Dionne Stax op De Perstribune

 Zondag 9 mei zijn tv-presentator Dionne Stax en volleybalinternational Robin de Kruijf te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Dionne Stax
, de mediagast in het eerste uur van 12.00 tot 13.00 uur, is vanaf komende week te zien in een nieuwe serie over koningin Máxima: Dionne Dichtbij: Máxima. Daarin onderneemt Stax, ter gelegenheid van de aanstaande 50ste verjaardag van de koningin, een persoonlijke zoektocht door het leven van Máxima. Het brengt haar onder meer in Buenos Aires en New York. Eerder maakte Stax al een soortgelijke serie over Lady Di. Stax stapte in 2019 over van de NOS naar AVROTROS. Voor die omroep maakte ze tot begin dit jaar ook het Radio 1-programma Stax&Toine.

Volleybalinternational Robin de Kruijf, de sportgast in het tweede uur van 13.00 tot 14.00 uur, won afgelopen weekend de Champions League met haar Italiaanse club Imoco Conegliano. In de finale won haar team van haar vroegere club, het Turkse Vakifbank. De nu 30-jarige De Kruijf maakte op 17-jarige leeftijd haar debuut in het Nederlands team. Met Oranje won ze twee keer zilver op het EK en werd ze vierde op de Spelen van Rio. Oranje wist zich niet te plaatsen voor de Spelen van Tokio van dit jaar.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune

Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*