Dionne Stax naar Omroep MAX

Dionne Stax verhuist in het nieuwe tv-seizoen naar Omroep MAX.

De presentator en programmamaker, die vanaf oktober 2019 voor AVROTROS werkte, presenteerde voor MAX al het programma Van onschatbare waarde, maar gaat nu exclusief programma’s voor de omroep maken.

Dionne Stax: “Van onschatbare waarde van MAX was mijn eerste tv klus die ik deed naast mijn werk als nieuwslezeres; zij gaven me als eerste de kans om mij als presentator te ontwikkelen, wat ik enorm gewaardeerd heb en waardoor ik nog meer van het tv-vak ben gaan houden. MAX voelt dan ook als een warm bad, een club waar ik me thuis voel.

MAX-directeur Jan Slagter: “We kennen Dionne natuurlijk al langer en werken altijd met veel plezier samen. Des te leuker is het dat ze nu vast onderdeel wordt van ons team. We kijken er enorm naar uit om samen nog meer nieuwe programma’s te maken en te ontwikkelen.”

Dionne Stax: “Van onschatbare waarde van MAX was mijn eerste tv klus die ik deed naast mijn werk als nieuwslezeres; zij gaven me als eerste de kans om mij als presentator te ontwikkelen, wat ik enorm gewaardeerd heb en waardoor ik nog meer van het tv-vak ben gaan houden. MAX voelt dan ook als een warm bad, een club waar ik me thuis voel.

MAX-directeur Jan Slagter: “We kennen Dionne natuurlijk al langer en werken altijd met veel plezier samen. Des te leuker is het dat ze nu vast onderdeel wordt van ons team. We kijken er enorm naar uit om samen nog meer nieuwe programma’s te maken en te ontwikkelen.”2 Comments

  1. Ken je kracht. Stax is als nieuws anchor zeer geschikt, maar als allround presentatrice mist ze de spontaniteit. Dat kan je jezelf niet aanleren, want dat voel je direct aan als kijker.

    • Ik denk dat ze het bij de doelgroep ouderen juist zeer goed doet. Een presentatrice die rustig en geordend kan presenteren.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*