DGC Entertainment zet bekende musicals gratis op Youtube

Door corona zijn musicals momenteel niet toegankelijk. De Graaf & Cornellissen Entertainment maakt daarom vier van haar musicals, waaronder Wat Zien!?, Hoop op Zegen en Liesbeth, gratis beschikbaar op Youtube.

Directeur Hans Cornelissen meldt ‘Het is een kwestie van constant laveren en meebewegen in deze complexe periode. Nu ook onze speciaal op de anderhalve meter gemaakte producties toch niet meer kunnen spelen, komen we ‘ons’ publiek tegemoet met het voor een maand online zetten op ons YouTube kanaal DGC Exclusief van vier van onze in eigen huis ontwikkelde oer-Hollandse musicals, die eerder slechts kort te streamen waren.

De volgende musicals zijn gratis te bekijken:
WAT ZIEN IK !? gebaseerd op het hilarische boek van Albert Mol en de daarop gebaseerde speelfilm van Paul Verhoeven over het wel en wee van Blonde Greet en Haar van Boven in de Amsterdamse rosse buurt.

LIESBETH. Over het veelbewogen leven en de rijke carrière van de nu al legendarische Liesbeth List, met de mooiste songs van Brel, Shaffy, Theodorakis, Boeijen en Piaf.

OP HOOP VAN ZEGEN. Heijermans wereldvermaarde sociale drama over de vissersweduwe Kniertje die alles en iedereen verloor aan de zee. ‘De vis wordt duur betaald’.

VOLENDAM. Cokegebruik, een PVV- wethoudster, een onverwachte coming-out en meer Volendams lief en leed op de Dijk. Met hits van The Cats, BZN, Jan Smit, Maribelle , de 3 J’s en Nick en Simon .
En dan vervolgens hopelijk weer zo snel mogelijk live terug in de theaters met de nieuwe producties van De Graaf & Cornelissen Entertainment.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*