Desiree van Grinsven weg bij RTL

Desiree van Grinsven verlaat na zeven jaar het programmabedrijf van RTL. De zenderdirecteur van RTL 8 heeft aangegeven een creatieve carrière buiten RTL te ambiëren en legt haar functie per 1 februari neer. Algemeen programmadirecteur Erland Galjaard is de komende periode zelf verantwoordelijk voor de vrouwenzender.

Matthias Scholten, directeur Content: “Ons programmabedrijf is de afgelopen zes jaar aangestuurd door een geweldig team mensen. De resultaten spreken voor zich. Zenderdirecteur is in mijn ogen een van de hoogst haalbare posities. Ik heb respect voor Desiree die vanuit die functie een nieuwe weg inslaat en de sturing van haar carrière in eigen hand neemt. Desiree is een aanwinst voor elk media- of creatief bedrijf. Ik wens haar succes met en plezier bij het zoeken naar de volgende uitdaging.”

Desiree van Grinsven: “Zeven jaar lang heb ik met heel veel plezier bij RTL gewerkt. Mijn wens is nu om de stap te zetten naar een creatieve functie waarin ik mijn expertise als zenderdirecteur en producent kan verenigen. Dat is een droom die ik buiten RTL actief wil najagen. Ik laat een geweldige werkgever en een inspirerend team achter.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*