Dennis Schouten weg bij Powned (update)

Dennis Schouten heeft maandag in de ochtendradioshow van Wilfred Genee zijn vertrek bij Powned aangekondigd.

Vorige week maakte Schouten bekend verslaggever te worden bij de nieuwe ochtendshow van Wilfred Genee op Radio Veronica. Het vertrek komt niet geheel als een verrassing. Al langere tijd waren er geruchten en afgelopen maanden is hij steeds meer projecten buiten de omroep gaan opzetten.

update:
Aan NU.nl laat Schouten weten dat de situatie iets ingewikkelder is dan in de radioshow werd toegelicht. Ook is een vertrek nog niet definitief. De presentator, die nog tot het eind van het jaar onder contract staat bij PowNed, is met de omroep in gesprek over het soort contract.

3 Comments

  1. Het is een sympathieke gozer, grappig en toegankelijk. Inmiddels lijkt zijn enige ambitie om bekend te zijn op landelijke radio en televisie. Hij zou wat meer op z’n kwaliteiten als (razende) reporter moeten vertrouwen.

  2. Niet zo’n goeie keus van Dennis !!! Bij de ijdeltuit Genee kun je alleen maar voor joker worden gezet . Of door de 2 kwebbelende, erg lacherige en heel veel slijmerige nietskunners die er bij zitten. Nee Dennis zou bij VARA/BNN meer tot z’n recht kunnen komen. Ná Genee zal er géen ruimte meer zijn voor de talentvolle Schouten .

1 Trackback / Pingback

  1. Dennis Schouten officieel weg bij Powned - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*