De Zapp Kids Top 20 viert 20ste verjaardag

De Zapp Kids Top 20 is jarig en blaast maar liefst 20 kaarsjes uit! In 2003 werd de allereerste aflevering van de Zapp Kids Top 20 uitgezonden en gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij. Nu 20 jaar later zijn er heel wat hitlijsten, populaire artiesten en presentatoren de revue gepasseerd. Reden genoeg voor een feestelijke uitzending. Stefania heeft oud-presentatoren Monique Smit en Buddy Vedder uitgenodigd om de 20ste verjaardag van het populaire muziekprogramma met haar te vieren.

Al generaties lang bedient het programma jonge kijkers met de populairste muziek van het moment. Van Nederlandse tot Amerikaanse-nummers en artiesten. Artiesten als Ch!pz, Het Huis Anubis, K3 en de Noorse Marcus en Martinus maar ook Jan Smit, Flemming en Emma Heesters zijn allemaal te gast geweest. En nog steeds staat iedere zaterdagochtend in het teken van lekkere meezingers, bekende gasten die langskomen, challenges en natuurlijk de hitlijst die door de kijkers thuis bepaald is.

In deze speciale aflevering kijken Monique en Buddy terug op hun tijd bij de Kids Top 20. Welke nummers werden toen grijs gedraaid? En welke artiesten zette de studio bij hun op z’n kop? Uiteraard wordt de Kids Top 20-dansvloer ook flink in beslag genomen. De nummer 1 hit van deze week wordt nog één keer aangekondigd door de oud-presentatoren. 

Zapp Kids Top 20, zaterdag 1 april om 10.05 uur bij AVROTROS op NPO Zapp

2 Comments

  1. Een programma wat ooit begon bij het commerciële FOX Kids. Een commerciële zender waar het programma thuis hoort. Dit soort kinder tv hoort niet gemaakt te worden door de NPO. Wederom een commerciële activiteit van AVROTROS.

  2. Jammer alleen dat er in de Kids Top 20 alleen plaats is voor kinder muziek die geproduceerd wordt door de NPO.

    “De Zapp Kids Top 20 richt zich op kinderen in de hoogste klassen van de basisschool. Deze kinderen zijn weliswaar nog groot fan van het JSF of Kinderen voor Kinderen, maar kijken ook al op naar grote internationale artiesten en Nederlandse sterren als Snelle, Ronnie Flex of Claude. We kiezen voor ons programma daarom een mix van tienerartiesten en (inter)nationale acts. We nemen geen expliciete kindersongs, gericht op een hele jonge doelgroep op in onze stemlijst”.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*