Vierde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring

Het is tijd voor de vierde kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2017! Dit is de allerlaatste kans voor tv-programma’s en series om zich te plaatsen voor de belangrijkste tv-prijs van Nederland.

Van dinsdag 25 juli 10.00 uur tot woensdag 9 augustus 10.00 uur gaan de stembussen van de laatste voorronde wagenwijd open. Dan kan iedereen zijn of haar favoriete tv-programma een stapje dichter bij de felbegeerde prijs brengen. In deze ronde kan alleen gestemd worden op Nederlandse programma’s en series die van 1 mei tot 1 augustus 2017 te zien zijn (waren) op een landelijke zender. De top-5 krijgt automatisch een plek op de selectielijst van de grote verkiezing. Stemmen kan op de website van Televizier.

Geselecteerde programma’s
Deze 15 programma’s (op alfabetische volgorde) werden in de vorige drie kwalificatieronden al gekozen:

BinnensteBuiten (KRO-NCRV)
Celblok H (SBS 6)
Dance Dance Dance (RTL 4)
De Kwis (VARA)
Dokter Tinus (SBS 6)
Dream School (NTR)
Expeditie Robinson (RTL 5)
Heel Holland bakt (Omroep Max)
Jinek (KRO-NCRV)
KLEM (BNN-VARA)
Smeris (BNN)
Temptation Island (RTL 5)
The Amsterdam Project (RTL 4)
Voor ik het vergeet (RTL 4)
Zondag met Lubach (VPRO)

Uitreiking live
Na deze ronde heeft het Nederlandse publiek in totaal 20 titels gekwalificeerd, de redactie van Televizier geeft in augustus nog eens vijf wildcards weg. In totaal staan er dan 25 programma’s en series op de nominatielijst van de Gouden Televizier-Ring 2017. Op 12 oktober wordt tijdens de uitreiking in AFAS Live bekend wie er naar huis gaan met de felbegeerde televisieprijzen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*