De Telegraaf komt met online videoprogrammering rondom Winterspelen

De Telegraaf biedt tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang online een breed aanbod aan korte video’s met het actuele sportnieuws uit Zuid-Korea.

Van 9 tot en met 25 februari zijn verslaggevers Jaap de Groot en Pim Sedee aanwezig bij de Spelen om dagelijks vanaf 5:45 uur Nederlandse tijd al het sportnieuws en hoogtepunten uit Pyeongchang te verslaan. Met programma’s als Telesport Korea, Pim in Pyeongchang en Achter de schermen met Naomi & Ellen, het programma van oud-hockeyinternationals Naomi van As en Ellen Hoog, blijven sportfanaten continu op te hoogte van de Nederlandse sportieve prestaties en al het andere Olympische nieuws. Naast de video’s biedt De Telegraaf onafgebroken nieuwsberichten op Telegraaf.nl, Telesport.nl, Telegraafvandaag.nl, op de apps en in de krant. De Telegraaf is officieel mediapartner van NOC*NSF.

Hoofdredacteur Telesport Jaap de Groot: “Meer dan ooit is De Telegraaf prominent aanwezig tijdens de Spelen en daar ben ik enorm trots op. Zowel in de krant als online pakken we groot uit met al het nieuws uit Pyeongchang. De Nederlands liefhebbers van de Olympische Spelen worden optimaal voorzien van alle hoogtepunten.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*