De Reünie start met nieuw presentatieteam

De Reünie is vernieuwd. Het succesvolle NPO 1-programma dat sinds 2005 miljoenen kijkers trekt, heeft met Anita Witzier een nieuwe presentatrice in de klas. Daarnaast zijn Ajouad El Miloudi en Jan Kooijman aan het presentatieteam toegevoegd voor de reportages buiten de klas.

Ook is het decor vernieuwd en zal het programma voortaan niet meer op de zondagavond maar op donderdagavond te zien zijn.

In het komende seizoen opnieuw veel bijzondere klassen en een speciale Reünie van militairen die in 2007 in Kandahar, Afghanistan zaten.

Donderdag 26 oktober is de Reünie van 3 Havo van het Groningse Augustinuscollege uit 1986. Alle klasgenoten van Edwin weten nog hoe hij altijd met computers bezig was. En dat is hij nog steeds, want Edwin is een hacker. Een ethisch hacker noemt hij zichzelf. Als hij een computersysteem hackt doet hij dat niet voor eigen gewin, maar laat hij het bedrijf weten dat er iets mis is met de beveiliging. Aan Ajouad El Miloudi laat Edwin zien hoe makkelijk het is om drones te hacken, en gaan ze samen het Dark Web op om te kijken hoe je een huurmoordenaar kunt bestellen.

Els vlucht als 15-jarig meisje uit huis, de relatie met haar moeder verstikt haar. Aan Jan Kooijman vertelt Els hoe ze in het onderkomen van het Leger des Heils haar ouders heeft gemist en hoe de relatie uiteindelijk toch weer herstelt.

Patrick was in 1986 de eerste blinde jongen op het Augustinuscollege. Klasgenote Ilona ontfermt zich veel over hem en tussen de twee pubers ontstaat een bijzondere relatie. Tot Ilona die van de ene op de andere dag verbreekt. Voor de Reünie komen de twee vrienden van toen weer bij elkaar om te onderzoeken wat er destijds is gebeurd.

De Reünie, donderdag 26 oktober 2017, 20.25 uur op NPO 1.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*