De Oranjezomer met Hélène Hendriks vanaf 3 juli terug op SBS6 

Met de zomer in aantocht en grote sportevenementen op de agenda keert op 3 juli het dagelijkse zomeravondprogramma De Oranjezomerterug op SBS6. De Oranjezomer brengt niet alleen sport, maar ook alles wat er die dag toe doet: van de drukte op Schiphol tot aan de spannende etappes in  de Tour de France en van de oorlog in Oekraïne tot de laatste ontwikkelingen in politiek Den Haag. DeOranjezomer wordt deze zomer gepresenteerd door Hélène Hendriks. Vanaf het Kasteelplein in Breda ontvangt zij wisselende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken. Ook keert de gezellige aanschuifbar uit de eerdere editie terug waaraan verschillende bekende gezichten plaatsnemen. De Oranjezomer is vanaf 3 juli op doordeweekse dagen om 21.35 uur te zien op SBS6.  

Hélène wordt aan tafel gedurende een week vergezeld door één vaste gast zoals Özcan Akyol, Rutger Castricum, Fidan Ekiz en Youri Mulder. Laatstgenoemde treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader Jan Mulder. Vanaf 24 juli neemt hij een week lang al het nieuws onder de loep. Zal hij net zo veel ergernis als zijn vader hebben? Estavana Polman, Merel Ek, Raymond Mens, Raven van Dorst, Sam Hagens, Jan de Hoop, Frank Evenblij, Filemon Wesselink, Ben van der Burg en Bas Nijhuis zien we ook terug aan tafel. De bar blijft ook niet onbemand, want daar schuiven dagelijks wisselende bekende gezichten aan als Roxane Knetemann, Leontien van Moorsel en Pieter Cobelens. Razende reporter Noa Vahle doet geregeld verslag vanaf verschillende locaties en neemt zo nu en dan ook plaats aan de bar. De grote sportevenementen die in elk geval de revue passeren zijn de Tour de France, Wimbledon, het WK voetbal voor vrouwen en een aantal Formule 1-races.

De Oranjezomer wordt geproduceerd door Southfields.

UitzendingDe Oranjezomer is op doordeweekse dagen om 21.35 uur te zien op SBS6.

7 Comments

 1. Ja joh, lekker gezellig…gewoon een doorsnee talkshow eigenlijk met alle gebruikelijke items. Had dan VI laten zitten, had ook niet veranderd dan, maar goed.

  • @Marcel; VI inside is tot en met maandag 14 augustus 2023 op vakantie. Maar liever Hélène Hendriks dan dat BNNVARA/D66 programma Marcel & Gijs.

 2. Helène is een topwijf, ik kijk al uit naar de uitzending met Fidan Ekiz.
  2 recht toe recht aan vrouwen die zeggen wat ze vinden en daarmee regelmatig de hele woke gemeenschap over zich heen krijgen.

 3. Jammer dat Roxane een podium blijft krijgen, snap dat niet met zo’n belerende en vaak kinderachtige toon waarbij ze haar mening af en toe afweegt naar wat anderen vinden.

 4. Leuk programma. Wel veel kopie van Vandaag Inside en wat wel jammer is…steeds hetzelfde kliekje als gasten Benoit s wat anders.

 5. Pauw lult uit zijn nek met `niet iedereen krijgt dezelfde kansen `en `de ziektenkosten`. Blijkbaar snapt hij het niet als oud SP `er.
  Als je het echt wilt, krijg je altijd de kans in NL.
  En de mensen moeten zich gewoon goed verzekeren en niet steeds zeiken. Het lijkt hier wel een pamperland.Gewoon slechte grachtengordel taal.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*