De Ondernemer en Topcast Media lanceren podcast serie ‘Sleutel tot Succes’ 

Een niet te willen missen blik achter de schermen van de meest succesvolle en innovatieve bedrijven van Nederland, vertelt door topondernemers zelf en met Hannelore Zwitserlood als host: dat is Sleutel tot Succes, de nieuwe podcast serie van De Ondernemer en Topcast Media. De eerste aflevering met Michiel Muller van Picnic is vanaf dinsdag 14 december te beluisteren.

Van de eerste stappen tot het internationale succes van nu, over onder meer de factor geluk en ‘beren op de weg’. Topondernemers vertellen openhartig over de lang niet altijd geplaveide weg van startup naar scale-up en daarna, doen uit de doeken hoe de toekomst van hun bedrijf en de branche er uit zou moeten komen te zien en hoe zij de economie zien veranderen.

In de eerste vier van de acht afleveringen – vanaf 14 december komt er wekelijks een nieuwe online – doen Michiel Muller (Picnic), Taco Carlier (VanMoof), Atilay Uslu (Corendon) en Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely) hun ondernemersverhaal.

Robert van den Ham, content director bij De Ondernemer, over Sleutel tot Succes: ,,Verwacht in deze podcast serie nu eens vooral geen vraag-antwoord-gesprekken, we hebben met Topcast Media gekozen voor een verhalende, vertellende vorm. Het resultaat: topondernemers met boeiende praktijkverhalen, en Hannelore Zwitserlood, bekend van onder meer Radio 538 en Radio Veronica, die dat professioneel verpakt in het complete geschiedenis van het bedrijf.”

Freek Heinen, managing director bij Topcast Media: ,,Als jong ondernemend podcastbedrijf twijfelden we uiteraard geen moment om de samenwerking met De Ondernemer aan te gaan voor een ambitieuze nieuwe podcast. Erg waardevol om de verhalen van Nederlandse topondernemers en -ondernemingen in deze vorm te kunnen vertellen. Hopelijk een inspiratie voor de (ondernemende) luisteraar!”


De trailer en eerste aflevering van Sleutel tot Succes met daarin Michiel Muller is vanaf 14 december al te beluisteren op Apple Podcasts en alle andere podcast-apps. Beluister de trailer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*