De 9 grootste bedrijven die Bitcoin als betaalmiddel accepteren!

Als u bitcoin heeft, dan is er een mogelijkheid dat u goede winsten maakt uit uw investering. Maar het punt is dat hoe kunt u de winsten die u maakt met bitcoin uitgeven? Vandaag bezitten miljoenen mensen bitcoin, en deze crypto is zeer waardevol. Veel mensen investeren in bitcoin op Snel Winst Ai en zien het als een investeringsoptie. Toch was het hoofddoel van bitcoin het gebruik van traditionele fiatvaluta te vervangen. Maar hiervoor moeten de bedrijven en ondernemingen de bitcoin accepteren om het uit te geven en als betaalmiddel te gebruiken. Het goede nieuws is dat vandaag de dag verschillende bedrijven bitcoin accepteren, en hier bespreken we de top 9, dus bereid je voor.

Starbucks!

Het is echt een moderne tijd als u uw digitale geld kunt uitgeven om uw favoriete kopje koffie te kopen. Starbucks accepteert op dit moment geen bitcoin. Ze hebben echter besloten om de cryptobetaling vanaf maart 2020 op een specifieke locatie te gaan accepteren. De gebruikers moeten de Bakkt-app gebruiken, die helpt om digitaal geld om te zetten in fiatgeld. Dit geld wordt dan overgemaakt naar uw Starbucks app. Met deze twee apps kunt u gemakkelijk betalingen verrichten voor uw aankopen.

Etsy!

Als u zelfgemaakte en buitengewoon unieke artikelen wilt kopen, moet u naar het Etsy-platform gaan. Het accepteert nu Bitcoinbetalingen, waarmee u aankopen kunt doen en betalen met uw digitale munten. Bovendien zijn Bitcoinbetalingen snel en veilig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over een kleinigheid.

Home Depot!

Wil je wat doe-het-zelf door het gebruik van uw bitcoin? Zo ja, dan is Home Depot de meest aanvaardbare beslissing voor u. Dit bedrijf kondigde aan dat het in het jaar 2019 Bitcoinbetalingen zou accepteren. U zult blij zijn te weten dat het de grootste doe-het-zelf- en apparatenwinkel is die bitcoinbetaling accepteert via het Flexa-platform. Uw ervaring met het kopen van spullen van dit platform zal de moeite waard zijn, en u zult er geen spijt van krijgen.

Subway!

Het mooiste is dat nu een van de grootste voedselketens, Subway, Bitcoinbetalingen accepteert. Maar het accepteert geen bitcoin in elke winkel. U kunt dus uw bitcoin gebruiken voor het kopen van metromaaltijden, maar zorg ervoor dat u onderzoekt of de winkel Bitcoinbetalingen accepteert.

Burger King!

Sinds 2016 accepteert het levensmiddelenbedrijf Burger King bitcoin als betaalmiddel in Nederland. Daarna zijn enkele andere vestigingen van Burger King in Amerika ook begonnen met het accepteren van bitcoin als betaalmiddel. Voor dit specifieke ding moet het Burger King-platform samenwerken met de crypto-koper-app, die helpt om te gaan met de cryptobeurzen.

Microsoft!

Het zal u verbazen dat het bedrijf Microsoft al een tijdje bitcoin accepteert. In 2014 heeft Microsoft deze betaalwijze tijdelijk verwijderd. Maar in januari 2021 besloot het bedrijf door te gaan met het accepteren van Bitcoinbetalingen. U kunt deze crypto gebruiken om te betalen voor de Xbox diensten, Microsoft app store en nog veel meer.

Shopify!

Het is een populaire online marktplaats die gebruikers in staat stelt om de eCommerce winkel op elk gewenst moment te beginnen. Het laat de verkopers ook toe om cryptobetalingen toe te laten. Deze site accepteert ook Ethereum. Litecoin en vele andere cryptobetalingen.

Whole foods!

The whole foods company accepteert nu de bitcoinbetaling. Zij doen dat echter niet rechtstreeks, en kunnen net als home depot het Flexa-betalingssysteem gebruiken. Dit systeem helpt de digitale valuta om te zetten in fiatgeld, waardoor het gemakkelijker wordt om uw bitcoin te verhandelen en uit te geven. Dus de volgende keer als u boodschappen gaat doen, moet u gebruik maken van uw cryptovaluta voor het doen van betalingen.

PayPal!

In het afgelopen jaar is PayPal begonnen met het accepteren van cryptovaluta. PayPal is een van de meest uitgebreide online betaalmethodes, en het accepteert nu ook crypto, wat enorm is. U moet weten dat PayPal nu bitcoin-betalingen accepteert, en deze vervolgens omzet in fiatgeld wanneer u de betaling voor uw aankopen wilt doen. Bovendien stelt het bedrijf de klanten ook in staat om educatieve inhoud te krijgen die hen zal helpen om meer te weten te komen over dit cryptovaluta systeem.