De 5 Uur Show komt terug op tv

Het tv-programma 5 Uur Show is vanaf maandag 31 augustus te zien bij SBS6. Het middagmagazine is live en legt de nadruk op de gebeurtenissen van de dag. Daarnaast is er ruim aandacht voor achtergrondverhalen en amusement, maatschappelijke thema’s en persoonlijke verhalen. Films en series, mode en lifestyle, natuur en wetenschap passeren ook de revue.

5 Uur Show wordt mede mogelijk gemaakt door de Goede Doelen Loterijen waarbij er binnen het programma aandacht is voor projecten van goede doelen en culturele organisaties die gesteund worden door de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij).

SBS6 zendermanager René Oosterman meldt: “5 Uur Show wordt een vaste waarde aan het einde van de middag waarbij je even kunt ontspannen en je laten bijpraten. SBS6 en de Nationale Postcode Loterij werken op dit moment al naar volle tevredenheid samen voor diverse andere programma’s waaronder Postcode Loterij Miljoenenjacht en Lingo, dus we zijn heel blij om 5 Uur Show hieraan toe te voegen.”Wie het doordeweekse programma bij SBS6 gaat presenteren is op dit moment nog niet bekend.

De 5 Uur Show wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

7 Comments

  1. @Dirk Jan John de Mol producties was vroeger het bedrijf van John de Mol. Dat bedrijf is opgegaan in Endemol en later verkocht aan het Spaanse Telefonica. Aan die verkoop hebben John en Joop allebei 3 Miljard overgehouden en raakten zij alle rechten van de programma’s kwijt. Hierna is John Talpa gestart. Hoewel Endemol nog steeds bestaat heeft dit helemaal niet meer van doen met John de Mol, Joop van den Ende of Talpa Network. Het format De 5 uur show is dus niet eigendom van Talpa of John de Mol.

    Nu komt er een programma bij SBS6 (van Talpa) dat de zelfde naam heeft en op het zelfde tijdstip gaat komen. Dat is dan ook de enige vergelijking.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*