Daphne Deckers op De Perstribune van MAX

Aanstaande zondag 7 maart zijn schrijver Daphne Deckers en oud-voetballer John Feskens te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, te beluisteren tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Daphne Deckers, de mediagast in het eerste uur, van 12.00 tot 13.00 uur, is tegenwoordig voltijd schrijver en columnist. Deze week verscheen haar 24ste boek, Uitwaaien, over geluk vinden in coronatijd. Haar boek Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is vorig jaar verfilmd. Verder schrijft Deckers wekelijks een column voor De Telegraaf. In het verleden was ze topmodel en programmamaker.

John Feskens, ook wel D’n Beitel genoemd, is de sportgast in het tweede uur, van 13.00 tot 14.00 uur. De voormalig voetballer speelde het grootste deel van zijn loopbaan bij Willem II. Niemand speelde zoveel wedstrijden in het eerste van de Tilburgers, namelijk 483, als hij. Momenteel verkeert Willem II in degradatienood. Feskens maakt het van een afstandje mee. Tegenwoordig is hij werkzaam bij PSV als wedstrijdanalist.In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
https://www.maxvandaag.nl/ 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*