Cross Media Café over nieuwe ontwikkelingen in het mediaseizoen

Op 7 september organiseert iMMovator samen met Beeld en Geluid het Cross Media Café: Coming Soon. Tijdens deze editie vertellen professionals uit de mediabranche over de aankomende ontwikkelingen voor het nieuwe mediaseizoen.

Onderwerpen
Wat zijn de cross mediale plannen van mediabedrijven voor het nieuwe seizoen? We vragen de hoofden nieuwe media van diverse omroepen en media bedrijven hun nieuwe projecten te presenteren. Nieuwe formats, online experimenten en crossmediale totaalconcepten. Het Cross Media Café is gratis bij te wonen na aanmelding op de website van iMMovator. Hierbij zijn de drankjes inbegrepen.

Programma: Het Cross Media Café start om 14:00 uur en eindigt om 17:00 uur met een gezellige borrel in het café van Beeld en Geluid. Onder andere de volgende sprekers leveren een bijdrage aan het programma van het Cross Media Café.

Maica Levenbach en Robbert Schep van Groovidi laten zien hoe met de innovatieve technologie van Groovidi bezoekers van Sensation ‘The Final’ zelf onderdeel van de show werden.

Steve Elshawary, Head of Innovation at EzyInsights, gaat het hebben over a ”content discovery and news tracking tool” uit Helsinki, met als klanten onder andere Linda.

Marnix van Gisbergen, Professor Digital Media Concepts NHTV Breda, en Niels Bonenkamp, project manager NHTV, presenteren de plannen voor het lectoraat Media Enriched Sport Experiences HMC Presents Media Talent.

In een korte pitchsessie presenteren jonge talenten zich aan het publiek. Stan van Engelen, hoofdredacteur televisie bij de VPRO, over de plannen van de VPRO. Geert Hoogeveen, Managing Director Benelux bij SNDC8, komt vertellen wat de plannen zijn van dit nieuwe initiatief.

Elwin Gastelaars, Directeur SpotX, een video-inventory managementplatform dat voorziet in de technologische infrastructuur voor ad-serving en programmatic video, outstream video-adunits en oplossingen voor connected tv.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*