Cross Media Café in teken van Games en Media

Volgende week dinsdag organiseren iMMovator en Growing Games een Cross Media Café, waarin dit maal de focus ligt op Games en Media. Diverse voorbeelden van games in combinatie met televisie worden dan besproken.

 

 

Naast presentaties van innovatieve cases waar media en games gecombineerd worden, komen de belangrijkste resultaten uit de Games Monitor 2015 aan bod. Dit onderzoek geeft inzicht in de Nederlandse game sector, door de ontwikkeling van het aantal bedrijven, banen en omzetcijfers te vergelijken. Matthijs Dierckx, uitgever van Control Magazine presenteert de resultaten, Ton van Mil, directeur van iMMovator, geeft een korte reactie. Diverse cases worden besproken door oa  Jeroen Elfferich (Ex Machina), Arthur van der Linden van Sprankhuizen(MAD multimedia), Marc Veuger (Angry Bytes), Sander van der Vegte (MediaMonks) en Michiel Sala (Little Chicken)

Het Cross Media Café begint om 14.00 uur en sluit om 17.40 uur af met een netwerkborrel. Het café vindt plaats in studio 4 op het Media Park. Meer informatie en (gratis) inschrijving via de iMMovator website.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*