Counter Campfire event over de kunst van het verhalen vertellen

Met onder andere Jan Sonneveld (speechschrijver voor o.a. minister Schultz van Haegen), Allan Eshuijs (songwriter van bijvoorbeeld Cascada, Edsilia Rombley en Gerard Joling) en Yolan Witterholt (journalist van o.a. De Volkskrant en auteur van het boek “De Journalist als ZZP-er”) wil Counter Campfire de kunst van het verhalen vertellen en de veelzijdigheid van storytelling aan communicatie- en marketingprofessionals laten zien. 

Counter Campfire vindt plaats op donderdag 27 augustus en wordt gehouden bij de New Energy Docks in Amsterdam-Noord. Kaarten kosten EUR 19,99 en inschrijven kan op www.countercampfire.nl. Zo zijn sprekers geselecteerd op hun verbale presentatietechnieken, onthouden zij zich tijdens hun presentatie van 15 minuten van visuele hulpmiddelen en vertrouwen daarmee geheel op hun sprekerstalent. Net als de authentieke verhalenvertellers rondom het kampvuur van weleer. Dagvoorzitter tijdens Counter Campfire is Frans Reichardt (“De klantenluisteraar”, communicatie-expert en schrijver van “Business Bloopers”). Hij wordt bijgestaan door rapper en woordkunstenaar aCtive die dankzij de samenwerking met videoplatform Backstage Bastards aan het programma is toegevoegd. Volgens de organisatie, dat in handen is van PR en content marketingbureau Counter Content, wordt Counter Campfire een jaarlijks terugkerende inspiratie- en netwerkmiddag.

Bevestigde sprekers Counter Campfire wil zich onderscheiden door vanuit verschillende invalshoeken “de kunst van het verhalen vertellen” te belichten. Naast verschillende sprekers is er ook een journalistenpanel om een cross-over te maken naar journalistiek en media. In aanloop naar Counter Campfire worden er nog enkele sprekers, panelleden als ook het muzikale programma bekend gemaakt.

Victor Romijn – Community manager De Nederlandse Hartstichting

Jan Sonneveld – Speechschrijver voor minister Schulz van Haegen en staatssecretaris Mansveld;

Allan Eshuijs – Songwriter voor o.a. Cascada, Do, Jim Bakkum, Keet!, Gerard Joling en Kinderen voor Kinderen en bekend van de monsterhit “Evacuate the Dancefloor”

Menno Weij – Advocaat en partner bij Solv. en co-founder van IncPlus (incubator voor startups)

Richard Otto – Initiatiefnemer van oa Spreekbuis.nl en MobileMarketing.nl

Peter-Jan van Steenbergen – Directeur van toeristische trekpleister “De Zaanse Schans” 

Yolan Witterholt – Journalist voor o.a. De Volkskrant en auteur van het boek “De Journalist als ZZP-er”

Rob Beemster – Senior Redacteur bij marketingplatform “Adformatie”.

Meer informatie over Counter Campfire Waar: New Energy Docks Distelweg 113 1031 HD Amsterdam-Noord Wanneer: Donderdag 27 augustus Programma: Het inhoudelijk programma is van 13:00 tot 17:00 uur. Daarna is er een borrel met live-muziek. Definitief programma met alle sprekers volgt snel.

Partners: IAB Immovator Spreekbuis.nl Backstage Bastards

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*