Communicatie stageplaats bij de STER

Als stagiair(e) werk je op de afdeling Communicatie. Je assisteert de collega’s bij alle voorkomende communicatiewerkzaamheden gericht op adverteerders, media en intern. Daarnaast is er mogelijkheid om een opdracht in het kader van je stage te verrichten.

Werkzaamheden

Het gaat om een breed scala van werkzaamheden zoals ondersteuning bij perscontacten, schrijven en redigeren van teksten, organiseren van (interne) events 
Het mede operationeel vullen en evalueren van welovereclame.nl en ster.nl
Social media kanalen monitoren en verbeteren

Profiel
Je volgt een opleiding Communicatie of soortgelijk op HBO- of universitair niveau en zit in je tweede of derde jaar
Je hebt een vlotte pen en denkt kritisch en creatief mee 
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent gewend om planmatig te werken

Periode
Aanvang in overleg; 4 à 5 dagen voor een periode van 4 tot 6 maanden. Exacte invulling in overleg.

Ster biedt
Een uitdagende stageplaats met veel eigen verantwoordelijkheid in een prettig team. Je werkt in een interessante en dynamische commerciële branche. De stageplaats biedt veel afwisseling; van strategie tot operatie, in teamverband en zelfstandigheid, en van marketingcommunicatie tot corporate PR.

Over Ster
Ster is verantwoordelijk voor de verkoop van reclame op de radio- en televisiezenders en websites van de publieke omroep. Binnen de mediabranche onderscheidt Ster zich door haar kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. De bedrijfscultuur van de Ster organisatie laat zich kenmerken als open, informeel, jong, nuchter, zeer gedreven en markt- en klantgericht. De organisatie is met 95 medewerkers middelgroot en kent een platte organisatiestructuur, waardoor de communicatielijnen kort en direct zijn. Binnen Ster is volop ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Sterker nog, deze betrokkenheid om de organisatie te blijven ontwikkelen wordt ook van een ieder gevraagd. 

Interesse
Als je geïnteresseerd bent en aan het profiel voldoet, stuur dan een gemotiveerde reactie met je CV naar vacatures@ster.nl Bel voor meer informatie afdeling Personeelszaken via telefoonnummer 035-672 55 00.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*