Column Jan Slagter: ‘Voor MAX geen vakantie’

Bij MAX spreken we niet over hoog- en laagseizoenen in de programmering. MAX gaat nooit op vakantie en dat wordt door u gewaardeerd, zo blijkt uit de geweldige kijkcijfers. Daarom organiseren we onze perspresentatie niet zoals andere omroepen in augustus, maar in de eerste week van november. 

Vanwege ons tienjarig bestaan hebben we daarvoor een feestelijke locatie uitgezocht: Paleis Soestdijk in Baarn. U kunt de komende periode weer rekenen op een groot aantal MAX-hoogtepunten, op tv, radio én internet. Ik licht er een paar uit. Ik kijk erg uit naar ‘Nooit meer alleen’. Martine van Os volgt hierin een jaar lang vijf eenzame ouderen in hun strijd tegen het alleen-zijn. Dramaliefhebbers kunnen hun hart ophalen; de lang verwachte vervolgseizoenen van ‘Dokter Deen’ en ‘Heer & Meester’ staan voor de deur. Met nieuwe verhalen en opvallende nieuwkomers in de cast!

Op NPO Radio 5 komen we met het nieuwe programma ‘Tijd voor MAX Radio’. Elke werkdag tussen 18.00 en 20.00 uur nemen we u mee de avond in met mooie muziek en goede gesprekken bij het nieuws. Ook online zijn we in beweging. Relevante en betrouwbare informatie is soms lastig te vinden op het internet. Daarom lanceren wij ‘MAX Vandaag’, een website waar u alle voor u interessante informatie kunt vinden.

Bron: Omroep Max Magazine

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*