College Tour komt terug met Matthijs van Nieuwkerk


Matthijs van Nieuwkerk wordt de nieuwe presentator van College Tour. Het nieuws dat Van Nieuwkerk Twan Huys zal opvolgen kwam vandaag vroegtijdig naar buiten. 

NTR en BNNVARA slaan de handen ineen voor de doorstart van het populaire tv-programma College Tour. De formule van het programma is eenvoudig maar ijzersterk: studenten mogen onder leiding van een moderator een inspirerende gast hun vragen stellen. In het nieuwe seizoen zal Van Nieuwkerk de rol van moderator op zich nemen. 

College Tour werd bij de NTR ontwikkeld en groot gemaakt door Twan Huys, die het programma bedacht en van 2007 tot maart 2018 presenteerde. Toen Huys naar RTL vertrok, is de NTR op zoek gegaan naar een nieuwe presentator.

Willemijn Francissen, mediadirecteur van de NTR: “We zijn heel blij dat Matthijs ja heeft gezegd tegen College Tour. En ook dat de collega’s van BNNVARA hierin mee willen gaan. De NPO heeft het ook nog eens een prachtslot gegeven op de zondagavond op NPO 1 – we hebben, kortom, alle reden om uit te kijken naar een nieuwe serie.”

College Tour start op zondag 19 mei op NPO 1 met 5 afleveringen.

2 Comments

  1. Ik ben blij dat het programma een doorstart mag maken. Ik hoop wel dat Matthijs een wat rustiger tempo zal hanteren dan in DWDD.

    • Helaas, ik vond het vreselijk zoals hij zijn gast belaagd met een vragenvuur en haar niet laat antwoorden. jammer want Twan deed het echt altijd zo mooi

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*