Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel Naar Viaplay

Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel

Experts Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel zijn er vanaf 2022 te zien bij Viaplay.

Er wordt steeds meer bekendgemaakt over het gloednieuwe Viaplay, dat vanaf 2022 de Formule 1 gaat uitzenden.

Eerder werd al bekend dat Amber Brantsen de presentatie op zich zou nemen en dat Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk de F1-races van commentaar gaan voorzien. Ook werd duidelijk dat Rob Kamphues, Olav Mol en Jack Plooij niet meegaan naar het nieuwe Viaplay-platform.

5 Comments

  1. Christijan Albers is by far de slechtste F1 rijder ooit. Werd bekend omdat hij met een complete tankinstallatie nog aan de auto de pits uit reed. Arrogante kwal

  2. Gaat hem niet worden hier .. pak wel F1 tv ipv viaplay . Buiten het feit dat ik liever Doornbos had dan kwalberts telt ook de beeldkwaliteit mee. Viaplay gaat terug naar oude HD-Ready signaal 720p ?……. Ga je van 4K ziggo naar HD-ready …. Niet te geloven. F1 tv kost maar € 70,- voor heel jaar en heeft 1080p is al full HD in ieder geval.

  3. Wat een saaie kwal die Christijan Albers. Vertel eens iets interessants en doe in ieder geval alsof je het zelf leuk vindt anders val ik echt zo in slaap 🙁
    Ik mis Olaf, Rob, Robbert en Jack. Beste Viaplay! Mogen deze mannen a.u.b. weer terug op de buis?

  4. Het oog wil ook wat! Onfris uiterlijk van Christijan Albers tijdens presentatie. FF lekker scheren voor je in beeld komt en misschien een advies vragen voor je kleding zodat je buik wat minder opvalt. Maar het meest erge is…….. de Nederlandse taal die verkracht wordt. Het is echt te allen tijde en niet ten alle tijden en er is geen overtreffende trap van enige. Dus ‘enigste’ bestaat niet. enz. enz. Het zou je ook deugd doen als je je collega’s laat uitpraten. Kortom, eens een snob… altijd een snob.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*