Channel Manager voor een internationaal mediabedrijf

Om groei van diverse kanalen te garanderen zoeken wij per direct een ervaren Channel Manager. Je bent verantwoordelijk voor de prestatie van één zender en bepaalt, in samenwerking met jouw team, welke programma’s het beste passen bij dat merk. Wij geven je de kans om jouw visie over te brengen naar de kijker!

 

De rol
Je bent verantwoordelijk voor de (bijna dagelijkse) communicatie met Nederlandse en internationale collega’s. Je geeft leiding aan een klein team wat verantwoordelijk is voor de invulling van de zendtijd. Het motiveren en coachen van je teamleden is jouw taak. Daarnaast bepaal je, in constant overleg met de marketing en promotie afdeling, de richting en vormgeving van de zender.

Het profiel
Je bent hands-on, proactief en positief ingesteld en ziet uitdaging in het uitbouwen van kanalen. Het tevreden stellen van klanten en verhogen van kijkcijfers is het eerste waar je ’s nachts aan denkt als je wakker wordt. Uiteraard kun je goed samenwerken met zowel collega’s als het management. 
Hiernaast beschik je over:

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functie
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Kennis van en interesse in (de ontwikkelingen van) het medialandschap
  • Ervaring in de televisie/productiewereld

Verder ben je representatief, commercieel, resultaatgericht, ondernemend, zelfstandig, creatief en een teamspeler.

Het bedrijf
Je komt te werken voor een internationaal mediabedrijf waar je écht het verschil kunt maken. Er wordt een prima salaris geboden met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Interessant? Reageer dan nu door jouw CV naar info@born4jobs.nl!
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*