Chain en Focus gaan door als Production People

Levensgenieters kunnen het bevestigen: cola, rum en limoensap zijn dranken die elk apart hun kwaliteiten en troeven hebben, maar voeg ze samen en je krijgt de cuba libre, één van de populairste cocktails ter wereld.

Dit gegeven is ook van toepassing op Chain en Focus.  Beide bedrijven zijn al lang gevestigde waarden in de sector.

Chain is hét facilitaire bedrijf voor de Nederlandse broadcastindustrie. Het bedrijf is een multidisciplinaire dienstverlener voor licht, rigging, audio en video. Met veel “in house” specialisten die een productie begeleiden van de tekentafel tot het moment dat het tv-programma live gaat.

Focus is in binnen- en buitenland al meer dan 30 jaar een betrouwbare en toonaangevende partner op het gebied van live-entertainment, events, beurzen en festivals. Met spectaculair licht, audio en video verandert Focus ieder evenement in een waar spektakel.

Voortaan bundelen Chain en Focus hun krachten en versterken ze elkaar. Met respect voor de historie van de twee bedrijven én met behoud van hun sterktes en specialisaties gaan ze vanaf nu verder onder de naam Production People. Ze zetten die stap om klaar te zijn voor de toekomst en nog beter in te spelen op de veranderende behoeftes en verwachtingen van de klanten.

Het samenbrengen van de jarenlange kennis, de uitgebreide ervaring en het talent van de medewerkers creëert een grote meerwaarde en zorgt voor een positieve synergie waarbij het geheel meer is dan de som van de delen. 

In de toekomst zullen klanten van Production People dan ook kunnen blijven rekenen op de knowhow van onze vakbekwame, loyale en creatieve professionals, op onze betrokkenheid om het best mogelijke resultaat neer te zetten en op onze ambitie om steeds innovatief te zijn door de nieuwste technologieën toe te passen. 

In een markt waarin disciplines naar elkaar toe groeien en kennis in verschillende vakgebieden vereist is om een opdracht succesvol te voltooien, biedt Production People een grote toegevoegde waarde met hun multidisciplinaire teams die houden van hun vak. Vertrekkend vanuit de wensen van de klant reiken deze teams voor iedere productie steeds totaaloplossingen op maat aan en ze spelen daarbij ontzorgend, flexibel en adequaat in op wat klanten vragen.

Production People is klaar voor de uitdagingen van de toekomst en garandeert u een full service concept en continuïteit in de dienstverlening waarbij u steeds terecht kunt bij uw vaste contactpersoon.

3 Comments

  1. Heel veel succes gewenst met deze nieuwe onderneming!
    Maar wat maakt deze engelstalige benaming in een Nederlandse omgeving noodzakelijk? ‘Driven by technology’, toe maar, dat is niet mis! Ik geef het u te doen!
    De kwaliteiten van beide firma’s staan al jarenlang buiten kijf, vanwaar deze ernstige wereldvreemdheid bij de keuze van de nieuwe naam?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*