Carrie en Evert ten Napel ontvangen Humberto Tan en Ronald Koeman op De Perstribune

De Perstribune van MAX wordt komende zondag gepresenteerd door het bijzondere gelegenheidsduo Carrie en Evert ten Napel. Dochter en vader Ten Napel ontvangen zondag vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1 presentator Humberto Tan en voetbalbondscoach Ronald Koeman.

Carrie ten Napel is samen met Margreet Reijntjes de vaste presentator van De Perstribune. Omdat Margreet van een welverdiende kerstvakantie geniet, heeft Carrie haar vader Evert – de befaamde voetbalcommentator – uitgenodigd om gastpresentator te zijn. Samen ontvangen ze twee bijzondere gasten uit de media- en sportwereld, die allebei een roerig jaar hebben doorgemaakt.

In het eerste uur is Humberto Tan te gast. Tan moest dit jaar plaatsmaken voor Twan Huys als presentator van RTL Late Night. Het was het meest besproken vertrek in de media van afgelopen jaar. Ondanks alles pakte hij de draad alweer snel op als presentator van Dance, Dance, Dance en Holland’s Got Talent. In de pijplijn voor volgend jaar zit een nieuwe sporttalkshow.

In het tweede uur is bondscoach Ronald Koeman te gast. Voor Koeman was 2018 een bijzonder jaar. Hij werd begin dit jaar bondscoach en zette met het Nederlands elftal een opmerkelijke reeks neer. Met een grotendeels ‘nieuw’ elftal plaatste hij zich verrassend voor de finales van de Nations League. Daarmee is Oranje na een jarenlange crisis terug op het hoogste niveau.

In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het verleden en bij de mediatrends uit het heden.

De Perstribune
Zondag 23 december om 12.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Evert en Carrie ten Napel

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*