Carel Kuyl in De Perstribune

De Perstribune’ van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur omroepbestuurder Carel Kuyl en waterpolo-international Yasemin Smit.

Carel Kuyl, te gast in het media-uur van ‘De Perstribune’ tussen 12.00 en 13.00 uur, heeft een lange carrière bij de publieke omroep achter de rug. Hij begon bij Het Capitool en de buitenlandrubriek Panoramiek. Later stond hij aan de wieg van journalistieke programma’s, als ‘NOS Laat’, ‘NOVA’ en ‘Nieuwsuur’. Ook had hij hoge bestuurlijke functies bij NPS en NTR. Onlangs ging Kuyl met pensioen.

Yasemin Smit, te gast in het tweede uur van ‘De Perstribune’ tussen 13.00 en 14.00 uur, maakte deze week bekend te stoppen als waterpolo-international. Smit speelde 350 interlands en was de laatste nog actieve Oranje-speelster die goud won op de Spelen van Peking (2008). Vorig jaar werd ze nog verkozen tot de waardevolste waterpoloër van het EK in Belgrado. Toch gaat ze afbouwen bij haar club, Het Ravijn.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is zondag bij wielrenster Annemiek van Vleuten. En tv-recensent Ron Vergouwen duikt zondag in Kassie Kijken in de wereld van porno en seks.

‘De Perstribune’ wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*