Cabaretiers vieren de lach Bij Van Duin op de Achterbank

Na decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega’s; komieken en cabaretiers die hij bewondert. In het programma, naar een idee van André zelf, ontvangt hij zijn gasten in een prachtige oude oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft. Te gast zijn: Youp van ’t Hek, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Jochem Myjer, Tineke Schouten en Herman Finkers. Bij Van Duin op de Achterbank is vanaf vrijdag 10 februari om 21.20 uur te zien bij MAX op NPO 1. Bekijk hier de eerste beelden.

André van Duin | © Elvin Boer/MAX

Youp van ’t HekBrigitte KaandorpPeter PannekoekJochem MyjerTineke Schouten en Herman Finkers zijn de gasten in de eerste reeks van Bij Van Duin op de Achterbank. De zes topcabaretiers worden door de bekendste komiek van Nederland naar het theater gebracht, alwaar zij die avond optreden. Het vervoersmiddel is een klassieke oldtimer in perfect staat, dus de gasten worden in stijl van A naar B vervoerd. Op de achterbank vinden gesprekken plaats over komedie, waarbij verschillende fragmenten de revue passeren.

André van Duin“Wat is er leuker dan gezellig babbelen over humor?! Jarenlang heb ik zelf op het toneel gestaan en nu mag ik mijn collega’s onderweg naar hún werk vergezellen. Het worden vrolijke gesprekken.”

Aflevering 1 – Youp van ’t Hek – vrijdag 10 februari om 21.20 uur bij MAX op NPO 1
In de eerste aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank brengt André niemand minder dan Youp van ’t Hek naar Koninklijk Theater Carré. Hoe ziet Youp het leven als toekomstig pensionado, wat hebben Laurel & Hardy hem geleerd en welke cabaretier ziet Youp als zijn opvolger? Dat en meer komt aan bod in een openhartig gesprek op de achterbank.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*