BuroBaan: Werving & selectie met een sociaal tintje

Een groep mensen helpen die het net even wat moeilijker hebben bij het vinden van een baan, maar  vaak meer gemotiveerd zijn dan ieder ander. Voor hen is er nu BuroBaan; het nieuwe werving & selectie bureau met een sociaal tintje. 

Happy en hip
Oprichtster Anca Beije is met Born4Jobs al bijna 15 jaar een veelgevraagde gesprekspartner in arbeidsbemiddeling voor de muziek-, media- en entertainmentbranche. Anca: “Mensen blij maken met een droombaan, dat is altijd de belangrijkste drijfveer geweest in ons werk. En het is nu eenmaal zo dat het voor bepaalde groepen lastig is om een passende baan te vinden, laat staan een leuke baan. Met de komst van de  participatiewet is er veel te doen rondom werkplekken voor arbeidsbeperkten, maar er zijn meer kandidaten die niet zo makkelijk aan een baan komen, bijvoorbeeld omdat ze geen 20 meer zijn of langdurig werkloos thuis zijn geweest.  Wij willen onze opdrachtgevers graag laten inzien dat deze intrinsiek gemotiveerde kandidaten heel waardevol  kunnen zijn op de werkvloer en daar wordt dus iedereen blij van. Bovendien lever je meteen een sociaal  maatschappelijke bijdrage, dat is nog hip ook!”

Feest

Om opdrachtgevers echt goed te kunnen informeren, zet BuroBaan zelf steeds tijdelijk personeel in uit  eigen bestand. Anca: “Dit doen we om onze kandidaten echt goed te leren kennen en ze vervolgens te kunnen  plaatsen bij de juiste werkgever. We merken dat het naast nuttig, ook vooral heel leuk is om iemand blij te maken  met werk; zelfs in de file staan is een feest als je eindelijk weer kan deelnemen aan de maatschappij, vertelde een collega.”

Over BuroBaan
Het belangrijkste doel van BuroBaan is het creëren van werk bij opdrachtgevers. Het werkt dan ook net even anders dan bij andere bureau’s; de kandidaat staat centraal, niet de vacature. BuroBaan heeft eigen  coaches in dienst om kandidaten en opdrachtgevers te begeleiden en er zijn goede connecties met re-integratiebureau’s, gemeenten en instanties als het UWV waardoor alle papierwerk wordt verzorgd en werkgevers vrijwel niets meer zelf hoeven doen. BuroBaan is een initiatief van Born4Jobs, het arbeidsbemiddelingsbureau voor muziek-, media en entertainment en is opgericht door Anca Beije (New Business), Fiona Beije (Sr. Consultant) en Annelise Breteler (Branding/Marketing). Het team is onlangs uitgebreid met Petra Hartog (Coach). BuroBaan is voornamelijk actief in de Gooi en Vechtstreek.

BuroBaan gunt iedereen een baan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*