Britse zender ‘Podcast Radio’ binnenkort live

Podcast Radio is het eerste 24/7 radiostation dat geheel is gewijd aan podcasts. Deze zender wordt binnenkort gelanceerd in Londen. Het nieuwe online station, dat zal worden uitgezonden op DAB + zal te ontvangen zijn voor 12 miljoen mensen in Londen en omstreken. Daarnaast is het station ook online beschikbaar voor een wereldwijd publiek.

CEO Gerry Edwards zegt: “Met Podcast Radio kunnen luisteraars een steeds veranderende en gevarieerde reeks podcasts in alle genres ontdekken, gebruiken en gebruiken.”

Gerry wordt de eerste “podjock” van Podcast Radio – een kruising tussen een DJ en een omroeper – die de podcasts gaat uitzenden en ook podcast-gerelateerde onderwerpen presenteert, zoals een top 40 van de meest populaire podcast evenals interviews met makers.

De exacte lanceringsdatum voor Podcast Radio en de te verschijnen podcasts worden binnenkort onthuld.

Met Talk Radio is begin dit jaar in Nederland een soortgelijk initiatief aangekondigd, waarbij via een hybride platform live radio en podcasts worden gecombineerd. Binnenkort zal over het Nederlandse initiatief meer bekend worden gemaakt.

https://www.nu.nl/media/5749071/praatzender-talk-radio-maakt-dit-jaar-rentree.html

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*